Contentmarketing in Den Bosch

Contentmarketing is een te gekke methode om jouw doelgroep op een positieve manier te bereiken. En met mijn slimme aanpak komt je doelgroep naar jou toe in plaats van andersom! Benieuwd hoe ik dat voor elkaar krijg?

contentmarketing den bosch

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is het bereiken van je doelgroep door middel van waardevolle content. Meestal bedoelen we dan geschreven content. Blogartikelen, klantcases, whitepapers, enzovoort.

Door verschillende stukken content te maken en deze strategisch in te zetten, bereik ik jouw doelgroep op het juiste moment. En zet ik nieuwsgierige bezoekers om in nieuwe klanten!

Contentmarketing is een positieve vorm van online marketing. Je dringt jezelf namelijk niet op bij je doelgroep, maar biedt behulpzame, interesante en/of leuke informatie. En door deze content te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) komen bezoekers uit eigen beweging naar jou toe. Elke maand weer…

  • Combinatie van SEO, Social media en E-mail
  • Online marketing op een positieve en duurzame manier
  • Blijf op de radar bij prospects en klanten
  • Nieuwe klanten komen naar jou toe in plaats van andersom
  • Laat zien dat jij dé autoriteit in jouw vakgebied bent
content marketing den bosch

Mijn contentmarketing diensten

U

Contentstrategie

Een contentstrategie is altijd maatwerk. Elke organisatie en elke doelgroep is namelijk uniek. Daarom start ik altijd met een analyse van je doelgroep, kanalen en concurrenten, voer ik een zoekwoordenonderzoek uit en stel ik een contentkalender op maat op.

i

SEO-blogartikelen

Mijn SEO-blogartikelen vormen de basis van mijn contentmarketing werkwijze. Ik deel de informatie die jouw doelgroep graag wil weten. En door te optimaliseren voor Google, trek ik relevante bezoekers als een magneet naar je website toe!

w

Klantverhalen

Wie vertrouw je eerder: een bedrijf dat alleen maar over zichzelf kletst of het succesverhaal van een tevreden klant? Precies! Klantcases zijn daarom een onmisbaar onderdeel van de online klantreis. Ze geven bezoekers het laatste zetje om contact op te nemen.

Whitepapers & E-books

Veel bezoekers willen liever eerst wat meer informatie bekijken voordat ze besluiten om contact met je op te nemen. Downloadable content zoals een whitepaper of e-book is dan een mooie tussenstap. Geef gratis waardevolle content weg en krijg er e-mailadressen van prospects voor terug. Zo vergroot je je klantenbestand.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een slimme manier om onder de aandacht te blijven bij prospects en klanten. De blogartikelen, klantcases en downloadable content deel je daarom natuurlijk ook via een e-mail nieuwsbrief. Zo blijf je op de radar bij prospects tot ze niet meer om jouw (nieuwe) product of dienst heen kunnen!

Social media content

Ook social media is een goede manier om onder de aandacht te blijven bij prospects. Via jouw social media kanalen verspreiden we de gemaakte blogartikelen, klantcases en downloadables. Misschien met een klein advertentiebudget om nog meer mensen te bereiken. Zo behalen we maximaal resultaat!

Van 36 naar 2620 bezoekers per maand

Voor een woonwinkel in Den Bosch ben ik ingeschakeld om blogs te schrijven. Ik schrijf elke maand twee blogartikelen. In deze case deel ik de resultaten van 1 jaar samenwerking.

blog resultaten

Mijn contentmarketing werkwijze

Stap 1: Contentstrategie

Ik begin nooit zomaar lukraak te schrijven. Eerst bespreken we jouw doelen, doelgroep en de belangrijkste producten en diensten. Daarop baseer ik een slimme contentstrategie. Deze bestaat onder andere uit een zoekwoordenonderzoek en contentkalender.

Stap 2: Opstart

Moeten er nog aanpassingen gemaakt worden aan jouw website? Dan doe ik dat eerst! Ben je nog niet gestart met e-mailmarketing? Dan maken we een account aan in Mailchimp en maak ik een e-mailtemplate. Ook koppelen we jouw social media accounts aan mijn tools.

Stap 3: Contentcreatie

Wekelijks of maandelijks schrijf ik nieuwe blogartikelen, klantcases, whitepapers en/of e-books. Jij geeft de input en ik schrijf er een geweldig stuk content van. Natuurlijk check jij nog wel even of alles klopt.

Stap 4: Distributie

Content maken is zinloos als niemand het leest. Daarom publiceer ik de content op je website en zorg ik dat het de doelgroep bereikt door middel van SEO, social media, advertenties en/of e-mailmarketing.

Contentmarketing pakketten

Hoe groter het pakket, hoe meer resultaat je kunt verwachten. Maar ook voor een klein bedrag per maand kunnen we al mooie resultaten boeken. Liever wat anders? Stuur me een berichtje!

Alle prijzen zijn exclusief btw. In de eerste maand wordt geen content gemaakt, maar een contentstrategie. Deze bestaat uit een zoekwoordenonderzoek en contentkalender voor zes maanden. En een Mailchimp-account en e-mailtemplate bij de grotere pakketten.

Sinds afgelopen maand werk ik samen met Steef. Hij schrijft blogs voor ons én hoe. Ik lever onderwerpen aan en hij schrijft deze SEO-wise. De samenwerking verloopt soepel: snel schakelen, duidelijke structuur in schrijfproces en leuke eigen inbreng in de onderwerpen die ik aanlever. Zeker weten een aanrader!

Samuel Karremans

Brunel

Heel fijn om samen te werken met een SEO-specialist die geheel zelfstandig met kwalitatief goede content komt. Zelfs in niches waar hij zelf geen expert in is, heel knap! Goede content voor een eerlijke prijs.

Joris van der Wijst

Impact Ondernemers

Stefan is mega creatief. Hij heeft bij Red Panda een super snelle leercurve gehad en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een allround contentmarketeer. Knap hoe hij zich kan verplaatsen in onze klanten en hun online propositie kan verbeteren.

Jordi Bron

Red Panda

Contentmarketinbureau in Den Bosch?

Contentmarketing kan behoorlijk complex worden. Zeker als je het allemaal zelf wilt doen. En omdat jij je liever op je onderneming focust, kies je ervoor om contentmarketing uit te besteden aan een specialist in Den Bosch!

Op zoek naar een contentmarketingbureau dus? Nee, naar een specialist!

Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik weinig onnodige overhead kosten. En doordat ik kennis heb van alle aspecten van contentmarketing en de volledige controle over elk project heb, ga ik doelgericht en effectief te werk!

Contentmarketing specialist in Den Bosch nodig?

Wil je contentmarketing uitbesteden aan een lokale specialist uit Den Bosch? Of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in!