Contentmarketing uitbesteden aan een échte specialist!

Contentmarketing is een super leuke manier om de aandacht van jouw doelgroep te grijpen. En door mijn slimme aanpak komt je doelgroep naar jou toe in plaats van andersom! Benieuwd hoe dat werkt?

contentmarketing uitbesteden

Wat is contentmarketing?

Met contentmarketing bedoelen we het bereiken van een doelgroep door middel van waardevolle content. Meestal hebben we het dan over geschreven content. Blogartikelen, klantcases en whitepapers enzo. Door verschillende stukken content te maken en deze strategisch in te zetten, weet ik jouw doelgroep op het juiste moment te bereiken en anonieme bezoekers om te zetten in nieuwe klanten!

Contentmarketing is een positieve vorm van marketing. Je deelt namelijk informatieve, behulpzame en waardevolle informatie. Bijvoorbeeld door prangende vragen van je doelgroep te beantwoorden. En door deze content te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) komen bezoekers uit eigen beweging naar jou toe. Bye bye koude acquisitie!

  • Combinatie van SEO, Social media en E-mail
  • Online marketing op een positieve en duurzame manier
  • Blijf op de radar bij prospects en klanten
  • Nieuwe klanten komen naar jou toe in plaats van andersom
  • Laat zien dat jij dé autoriteit in jouw vakgebied bent
contentmarketing specialist

Mijn contentmarketing diensten

U

Contentstrategie

Elke organisatie en elke doelgroep is uniek. Een succesvolle contentmarketing strategie is daarom altijd maatwerk! Ik analyseer je doelgroep en concurrenten, voer een zoekwoordenonderzoek uit en stel een contentkalender op maat op.

i

SEO-blogartikelen

Mijn SEO-blogartikelen vormen de basis van mijn contentmarketing aanpak. Door te schrijven over wat jouw doelgroep graag wil weten en te optimaliseren voor Google, trek ik relevante bezoekers als een magneet naar je website toe!
w

Klantverhalen

Wie vertrouw je eerder: een bedrijf dat alleen maar over zichzelf kletst of het succesverhaal van een tevreden klant? Precies! Klantcases zijn voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van het online succes. Ze geven bezoekers het laatste zetje om contact op te nemen.

Whitepapers & E-books

Veel bezoekers willen liever eerst wat meer informatie bekijken voordat ze besluiten om contact met je op te nemen. Downloadable content zoals een whitepaper of e-book is dan een mooie tussenstap. Geef gratis waardevolle content weg en krijg er e-mailadressen van prospects voor terug. Zo vergroot je je klantenbestand.

E-mailmarketing

Blogartikelen, klantcases en downloadable content deel je natuurlijk ook via een e-mail nieuwsbrief. E-mailmarketing is een slimme manier om onder de aandacht te blijven bij prospects en klanten. Zo blijf je op de radar tot ze niet meer om jouw (nieuwe) product of dienst heen kunnen!

Social media content

Ook social media is een goede manier om onder de aandacht te blijven. Via jouw social media kanalen verspreiden we de gemaakte blogartikelen, klantcases en downloadables. Misschien met een klein advertentiebudget om nog meer mensen te bereiken. Zo behalen we maximaal resultaat!

Van 36 naar 2620 bezoekers per maand

Voor een online woonwinkel ben ik ingeschakeld om blogs te schrijven. Ik schrijf elke maand twee blogartikelen. In deze case deel ik de resultaten van 1 jaar samenwerking.

blog resultaten

Mijn contentmarketing werkwijze

Stap 1: Contentstrategie

Ik begin nooit zomaar lukraak te schrijven. Eerst bespreken we jouw doelen, doelgroep en de belangrijkste producten en diensten. Daarop baseer ik een slimme contentstrategie. Deze bestaat onder andere uit een zoekwoordenonderzoek en contentkalender.

Stap 2: Opstart

Moeten er nog aanpassingen gemaakt worden aan jouw website? Dan doe ik dat eerst! Ben je nog niet gestart met e-mailmarketing? Dan maken we een account aan in Mailchimp en maak ik een e-mailtemplate. Ook koppelen we jouw social media accounts aan mijn tools.

Stap 3: Contentcreatie

Wekelijks of maandelijks schrijf ik nieuwe blogartikelen, klantcases, whitepapers en/of e-books. Jij geeft de input en ik schrijf er een geweldig stuk content van. Natuurlijk check jij nog wel even of alles klopt.

Stap 4: Distributie

Content maken is zinloos als niemand het leest. Daarom publiceer ik de content op je website en zorg ik dat het de doelgroep bereikt door middel van SEO, social media, advertenties en/of e-mailmarketing.

Contentmarketing pakketten

Hoe groter het pakket, hoe meer resultaat je kunt verwachten. Maar ook voor een klein bedrag per maand kunnen we al mooie resultaten boeken. Liever wat anders? Stuur me een berichtje!

Alle prijzen zijn exclusief btw. In de eerste maand wordt geen content gemaakt, maar een contentstrategie. Deze bestaat uit een zoekwoordenonderzoek en contentkalender voor zes maanden. En een Mailchimp-account en e-mailtemplate bij de grotere pakketten.

Sinds afgelopen maand werk ik samen met Steef. Hij schrijft blogs voor ons én hoe. Ik lever onderwerpen aan en hij schrijft deze SEO-wise. De samenwerking verloopt soepel: snel schakelen, duidelijke structuur in schrijfproces en leuke eigen inbreng in de onderwerpen die ik aanlever. Zeker weten een aanrader!

Samuel Karremans

Brunel

Heel fijn om samen te werken met een SEO-specialist die geheel zelfstandig met kwalitatief goede content komt. Zelfs in niches waar hij zelf geen expert in is, heel knap! Goede content voor een eerlijke prijs.

Joris van der Wijst

Impact Ondernemers

Stefan is mega creatief. Hij heeft bij Red Panda een super snelle leercurve gehad en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een allround contentmarketeer. Knap hoe hij zich kan verplaatsen in onze klanten en hun online propositie kan verbeteren.

Jordi Bron

Red Panda

One-man contentmarketingbureau!

Contentmarketing is best lastig. Tenminste, als je het allemaal zelf wilt doen. En omdat je ook nog een onderneming te runnen hebt, wil je je contentmarketing liever uitbesteden.

Toch is een contentmarketingbureau niet altijd de beste oplossing. Te veel verschillende poppetjes zorgen ervoor dat niemand écht betrokken is bij het project.

Daarom kies je voor een contentmarketing specialist als Steef The Brave! Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik weinig onnodige overhead kosten. Doordat ik kennis heb van alle aspecten van contentmarketing en de volledige controle over elk project heb, ga ik doelgericht en effectief te werk!

Contentmarketing uitbesteden aan een specialist?

Wil je contentmarketing aan een échte specialist uitbesteden? Of wil je meer informatie over mijn pakketten? Vul dan nu het formulier in!