Online marketing specialist Den Bosch

Is jouw bedrijf gevestigd in Den Bosch of omgeving en wil je starten met online marketing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Voor een vast bedrag per maand ga ik voor je aan de slag. Meer bezoekers naar je website, meer contactaanvragen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk.. meer klanten!

zoekmachine optimalisatie

Wat is online marketing?

Online marketing gaat om het promoten van jouw producten of diensten via het internet. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te bewerkstelligen en veel kanalen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld door zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google (SEO en SEA), door middel van online advertenties, social media, contentmarketing en e-mailmarketing. De juiste marketingmix kiezen is ook bij online marketing belangrijk.

Waarom starten met online marketing?

Tegenwoordig heeft iedereen een supersnelle computer en een smartphone in zijn zak met toegang tot internet. Het zoeken naar informatie en het afnemen van producten en diensten verplaatst zich steeds sneller van offline naar online. Mensen gaan tegenwoordig liever zelf online op zoek dan dat ze zich laten leiden door traditionele marketing en reclame. Online marketing is voor toekomstbestendige bedrijven daarom belangrijker dan ooit.

Mijn online strategie

Online marketing is in de basis helemaal niet zo moeilijk. Mijn online strategie bestaat uit slechts drie stappen.

  1. Maak een website waarop je je producten of diensten omschrijft.
  2. Genereer verkeer richting je website.
  3. Converteer websitebezoekers naar leads of klanten.

In mijn online strategie voer ik deze drie stappen voor je uit.

Ik kan een gloednieuwe WordPress website voor je maken of je bestaande website optimaliseren. Door vervolgens de juiste online kanalen in te zetten, verleid ik jouw doelgroep om je website te bezoeken. En door slimme conversiemiddelen en contactformulieren aan je website toe te voegen, worden deze anonieme bezoekers geconverteerd naar nieuwe klanten of leads.

zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Diensten

Het succes van online marketing is afhankelijk van de selectie en het gebruik van de juiste kanalen. Voor (een mix van) onderstaande diensten kun je bij mij terecht.

e

Online strategie

Een succesvolle online marketing campagne begint met een goede strategie. Een doelgerichte aanpak op basis van data, best practises en jarenlange ervaring.

f

Conversie-optimalisatie

Verleid bezoekers van je website om contact op te nemen of diensten af te nemen met formulieren, strategisch geplaatste call-to-actions en slimme conversiemiddelen.

*

Remarketing

Bereik eenmalige bezoekers van je website nogmaals met slimme advertenties op social media. Remarketing is een krachtig middel om twijfelaars alsnog over te halen.

U

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in de organische resultaten van zoekmachines voor relevante zoekwoorden. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame keuze.

i

Blogartikelen

Blogs laten schrijven is een slimme manier om meer verkeer naar je website te trekken. Onderzoek wat er al geschreven is over een onderwerp en schrijf een nóg beter stuk.

Webdesign

Een moderne website is de basis van online marketing. Het is de plek waar potentiële nieuwe klanten een eerste indruk van jouw organisatie krijgen. En zo’n indruk is mega belangrijk!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Advertenties bovenaan de zoekresultaten voor strategisch gekozen zoekwoorden. Voor snel resultaat kies je voor SEA.

SEO teksten

Hogere posities in Google en meer relevante bezoekers op je webpagina’s. Het begint allemaal met goede SEO teksten op basis van uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

Werkwijze

Voor een effectieve besteding van jouw online marketing budget heb ik onderstaande werkwijze ontwikkeld. Een losse dienst afnemen of eenmalige campagne kan natuurlijk ook.

Stap 1: Intake

Tijdens een eerste kennismaking in Den Bosch bespreken we jouw doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je ideale doelgroep, je USP’s, de concurrentie, je budget en de KPI’s. Jouw input vormt de basis voor de online marketing strategie.

Stap 2: Online strategie

In de eerste maand van de samenwerking stel ik een online strategie voor jouw onderneming op. Op basis van de intake, beschikbare data, bevindingen uit mijn eigen tools, best practises en ervaring stel ik een op maat gemaakte strategie voor je op.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Website analyse
  2. SEO-analyse
  3. SEA-analyse
  4. Zoekwoordenonderzoek
  5. Concurrentie-analyse
  6. Online strategie
  7. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende zes maanden om jouw online doelstellingen te behalen. Afhankelijk van je budget kan er meer of minder gedaan worden.

Stap 3: Online marketing service

Nadat we de strategie hebben besproken, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website, de creatie van content, het opstarten van advertentie campagnes, enzovoort. Alles wat in het plan van aanpak beschreven staat en waar we het beiden over eens zijn.

In de maanden daarna blijf ik de website verder uitbreiden volgens het plan van aanpak en de lopende campagnes optimaliseren.

Maandelijks ontvang je een transparant overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en resultaten en bespreken we de voortgang.

Stap 4: Evaluatie

Na een half jaar komen we weer bij elkaar om de samenwerking te bespreken. Zijn de opgestelde KPI’s behaald? Wat ging goed? Wat kon beter? Samen besluiten we of (en hoe) we de samenwerking voortzetten.

Pakketten

Of je nu alleen in Den Bosch en omgeving meer online zichtbaarheid wilt, of de strijd aan wil gaan met concurrenten door het hele land – voor elk doel is een passend online marketing pakket beschikbaar. Een losse opdracht of afwijkend pakket is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online marketing bureau of specialist inhuren?

Een online marketing specialist inschakelen heeft een aantal voordelen ten opzichte van een online marketing bureau. Zo heb ik als freelancer bijvoorbeeld geen nutteloze overheadkosten die doorberekend worden aan jou als klant. Je budget wordt dus super effectief besteed!

Ook heb ik de volledige controle over het project. Ik weet alle ins en outs en ben niet verantwoordelijk voor enkel een klein stukje van de uitvoering. Hierdoor kan ik alle eindjes moeiteloos aan elkaar knopen en zijn alle communicatie-uitingen met elkaar in lijn.

Zoals je misschien ook een mannetje voor de boekhouding hebt en een mannetje die je kan bellen als er iets kapot is in huis, ben ik jouw online marketing mannetje. Niet via een accountmanager, maar gewoon direct contact met je internet marketing specialist.

zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

Jan Hofman

NPS Duurzaam

Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

Petra van Alphen

Saliance

Neem vrijblijvend contact op

Wil je jouw online marketing uitbesteden bij een lokale specialist in Den Bosch of heb je vragen over mijn aanpak? Neem contact met me op om jouw vraagstuk te bespreken.