Online marketing pakketten

Je complete online marketing uitbesteden aan ervaren specialist?  Ik heb online marketing pakketten ontwikkeld voor zowel eenmanszaken als grote bedrijven.

Voor een vast bedrag per maand ga ik voor je aan de slag. Meer relevante bezoekers naar je website, meer contactaanvragen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk.. meer klanten!

zoekmachine optimalisatie

Online marketing pakketten

Wil je alleen lokaal door jouw doelgroep gevonden worden, of wil je de strijd aan gaan met de top in jouw branche? Voor elk doel is een passend online marketing pakket beschikbaar. 

Werkwijze

Om te zorgen dat jouw online marketing doelstelling behaald worden en je budget effectief besteed wordt, heb ik onderstaande werkwijze ontwikkeld.

Stap 1: Intake

In een eerste kennismaking bespreken we jouw doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je ideale doelgroep, je USP’s, de concurrentie, je budget en de KPI’s. Jouw input vormt de basis voor de online marketing strategie.

Stap 2: Online strategie

In de eerste maand van de samenwerking stel ik een online strategie voor jouw onderneming op. Op basis van de intake, beschikbare data, bevindingen uit mijn eigen tools, best practises en ervaring stel ik een op maat gemaakte strategie voor je op.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Website analyse
  2. SEO-analyse
  3. SEA-analyse
  4. Zoekwoordenonderzoek
  5. Concurrentie-analyse
  6. Online strategie
  7. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende zes maanden om jouw online doelstellingen te behalen. Afhankelijk van je budget kan er meer of minder gedaan worden.

Stap 3: Online marketing service

Nadat we de strategie hebben besproken, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website, de creatie van content, het opstarten van advertentie campagnes, enzovoort. Alles wat in het plan van aanpak beschreven staat en waar we het beiden over eens zijn.

In de maanden daarna blijf ik de website verder uitbreiden volgens het plan van aanpak en de lopende campagnes optimaliseren.

Maandelijks ontvang je een transparant overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en resultaten en bespreken we de voortgang.

Stap 4: Evaluatie

Na een half jaar komen we weer bij elkaar om de samenwerking te bespreken. Zijn de opgestelde KPI’s behaald? Wat ging goed? Wat kon beter? Samen besluiten we of we de samenwerking voortzetten.

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

Jan Hofman

NPS Duurzaam

Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

Petra van Alphen

Saliance

Online marketing pakket afnemen?

Heb je vragen over mijn pakketten of wil je mij als online marketing specialist inhuren? Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie of vraagstuk te bespreken.