SEO-Pakketten

Wil je de online zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines als Google verbeteren? Ben je op zoek naar een ervaren specialist om dit uit handen te geven? Say no more!

Of je nu lokaal, regionaal of landelijk beter gevonden wilt worden, ik heb voor elk doel een passend SEO pakket samengesteld.

zoekmachine optimalisatie

SEO-pakketten

Hoe meer uren je afneemt, hoe meer ik voor je kan doen. Een losse opdracht of afwijkend pakket is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met me op jouw SEO doel te bespreken.

Werkwijze

Top-posities in Google zijn van drie onderdelen afhankelijk: de technische staat van de website, de kwaliteit van de on-site content en de autoriteit ten opzichte van de concurrentie. Deze drie pijlers van SEO pak ik allemaal voor je aan! Doelgericht met onderstaand stappenplan.

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we je doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je doelgroep, en de concurrentie. Ook stellen we KPI’s op.

Stap 2: SEO-Strategie

In de eerste maand van de samenwerking stel ik de SEO-strategie op. Op basis van de intake, gegevens uit Google Analytics, Google Search Console en data uit mijn eigen SEO-tools stel ik een op maat gemaakte strategie op voor jouw website.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. SEO-scan
  1. Website-techniek
  2. On-site content
  3. Linkprofiel
 2. Concurrentie-analyse
 3. Zoekwoordenonderzoek
 4. SEO-strategie
 5. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende zes maanden om jouw website beter vindbaar te maken en je doelen te behalen.

Stap 3: SEO-Service

Nadat we de strategie besproken hebben, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website-techniek, optimalisatie van de homepage en landingspagina’s, linkbuilding en de creatie van nieuwe webpagina’s en/of blogartikelen.

Afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt, zal ik elke maand de SEO van je website verbeteren. Ik begin met de optimalisaties en de creatie van pagina’s die de meeste impact zullen maken. Dit is altijd afhankelijk van de staat van de website en zal dus per samenwerking verschillen. 

Maandelijks ontvang je een transparant overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, resultaten en nieuwe links. Na zes maanden bespreken we de resultaten.

Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

Petra van Alphen

Saliance

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

Jan Hofman

NPS Duurzaam

Doe mij maar zo’n SEO-pakket!

Vragen over SEO, de werkwijze of één van mijn SEO-pakketten? Of gewoon aan de slag met SEO voor jouw website? Vul je gegevens in en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.