SEO Tekstschrijver
Den Bosch

Wil je hogere posities in Google scoren om meer websitebezoekers te genereren? Begin dan met het (laten) schrijven van goede SEO teksten!

Als ervaren SEO tekstschrijver uit Den Bosch help ik je graag!

Op deze pagina lees je wat ik voor je kan doen en leer je wat een goede SEO tekst is. Wil je SEO teksten laten schrijven door een specialist? Neem vrijblijvend contact op!

Contentmarketing
Wat is contentmarketing

Waarom een SEO tekstschrijver?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat in het kort uit drie pijlers: website-techniek, autoriteit en content. Een SEO copywriter richt zich op de laatste pijler: de content op je webpagina’s. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de uiteindelijke bezoekers, maar ook met de zoekmachines die jouw website scannen en je pagina’s indexeren.

Zoekmachines scannen de tekst op een webpagina en besluiten op basis van opbouw en woordgebruik waar deze pagina over gaat. Strategisch gekozen zoekwoorden helpen je om vindbaar te worden wanneer jouw doelgroep online op zoek gaat naar de informatie, producten of diensten die jij aanbiedt.

Waar een traditionele tekstschrijver vaak enkel schrijft wat de organisatie graag wil vertellen, richt een goede SEO schrijver zich volledig op de potentiële klant en zijn of haar vragen. In welke informatie rondom de dienstverlening of producten die jij verkoopt, is hij geïnteresseerd? Welke zoekwoorden gebruikt hij om informatie, producten of diensten te vinden? Welke vragen heeft hij in het beslissingsproces? Onderzoek is een belangrijk onderdeel van het succes van een SEO tekst.

Wat is een goede SEO tekst?

Een goede SEO tekstschrijver houdt ook rekening met zoekmachines als Google. Een winnende SEO tekst bestaat onder uit de volgende onderdelen:

 • Foutloze en prettig leesbare tekst
 • Op basis van een strategisch gekozen focus zoekwoord
 • En aanvullende zoekwoorden en synoniemen
 • Met een geoptimaliseerde meta-titel en meta-omschrijving
 • En geoptimaliseerde H1, H2 en H3 koppen en url
 • Relevante afbeeldingen met geoptimaliseerde alt-tags
 • Interne links naar andere pagina’s op de website
 • Externe links naar autoriteit websites

Soorten SEO teksten

Wil je je SEO teksten laten schrijven door een ervaren specialist uit Den Bosch? Ik kan je helpen bij de creatie van verschillende soorten webteksten.

i

Blogartikel

Blogs laten schrijven is een slimme manier om meer verkeer naar je website te trekken. Onderzoek wat er al geschreven is over een onderwerp en schrijf een nóg beter stuk.

f

Categoriepagina

Laat je bezoekers weten wat voor moois er allemaal te koop is in jouw webwinkel én trek ondertussen nieuwe bezoekers aan die op zoek zijn naar producten, merken of variaties.

Dienstenpagina

Vertel wat je doet, hoe je dat doet en waarom jij dit zo goed kan. Met strategische SEO teksten trek je bezoekers als een magneet naar je dienstenpagina’s toe.

Homepage

Wees niet alleen vindbaar op je eigen merknaam, maar ook op non-branded keywords die jouw dienstverlening of productaanbod samenvatten.

Productpagina

Overtuig je terugkerende bezoekers om tot aankoop over te gaan met een aantrekkelijke tekst én trek nieuwe bezoekers aan door de juiste woorden te gebruiken.

U

Landingspagina

Teksten voor pagina’s die niet in voorgaande categorieën vallen. Denk aan locatiepagina’s en andere informatieve pagina’s waar jouw doelgroep op zoekt.

Waarom Steef The Brave?

Voor je boekhouding, je contracten en voor de schoonmaak van je kantoor – overal schakel je specialisten voor in. En dus ook voor het schrijven van SEO webteksten! Redenen om voor mij te kiezen:

 • Bewezen topposities in Google. Vraag naar voorbeelden!
 • Modene schrijfstijl. Geen oubollig taalgebruik of langdradig gedoe.
 • Ik begrijp dat webteksten een middel zijn om meer sales of leads te genereren en geen doel op zich.
 • SEO is mijn vak. Ik begrijp Google een stuk beter dan een traditionele tekstschrijver die SEO er ook wel even bij pakt.
 • Ik werk vanuit Den Bosch. Snel schakelen dus als je hier zelf ook in de buurt werkt.

Tarieven

Tarieven voor het laten schrijven van SEO teksten beginnen bij €75,- (ex btw). Exacte kosten zijn van aantal vragen afhankelijk.

 • Om wat voor soort SEO teksten gaat het?
 • Om hoeveel pagina’s gaat het?
 • Is er al zoekwoordenonderzoek gedaan?
 • Informatie, bronnen en specialistische input aanwezig?

Neem contact op om jouw project te bespreken. Aan de hand van jouw input maak ik vrijblijvend een offerte en prijs op maat.

SEO teksten laten schrijven?

Wil je jouw teksten laten schrijven door een ervaren SEO tekstschrijver uit Den Bosch? Goed idee! Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van me!