Zoekmachine optimalisatie Den Bosch

Je bedrijf gaat als een speer, maar in de zoekresultaten kom je nog niet helemaal mee. Google blijft die vervelende concurrenten maar boven jou vertonen!

Klinkt bekend? Dan is het tijd voor zoekmachine optimalisatie!

Wil je hoger in Google? En ben je op zoek naar een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist uit Den Bosch? Bij Steef The Brave ben je aan het juiste adres.

zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Miljoenen Nederlanders gebruiken zoekmachines als Google om informatie, producten en diensten te vinden.

Zo werkt dat: een gebruiker voert een zoekopdracht in en Google laat een resultatenpagina zien met de meest relevante betaalde en organische resultaten.

Zoekmachine optimalisatie – ook wel ‘Search Engine Optimization’ (SEO) – gaat om het behalen (en behouden!) van hoge posities in de gratis organische zoekresultaten.

Door de techniek van je website te optimaliseren, steengoede content te maken op basis van relevante zoekwoorden en links naar jouw website te genereren zorg ik dat de pagina’s van jouw website hoog in Google komen te staan. Want betere posities = meer websitebezoekers!

De betaalde zoekresultaten zijn weer een vak apart en noemen we Search Engine Advertising (SEA). Voor deze advertenties betaal je per klik.

seo-vs-sea

Werkwijze

Je posities in Google zijn afhankelijk van drie zaken: je website-techniek, de relevantie en kwaliteit van de content op je webpagina’s en je autoriteit ten opzichte van de concurentie. Deze drie pijlers van SEO pak ik allemaal voor je aan! Daarbij volg ik onderstaand stappenplan:

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we je doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je ideale doelgroep, de concurrentie, je budget en de KPI’s.

Stap 2: SEO Strategie

In de eerste maand van de samenwerking wordt de SEO strategie gemaakt. Op basis van de intake, gegevens uit Google Analytics, Google Search Console en data uit mijn eigen SEO tools stel ik een op maat gemaakte strategie op voor jouw website.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. SEO scan
  1. Website-techniek
  2. On-site content
  3. Linkprofiel
 2. Concurrentie-analyse
 3. Zoekwoordenonderzoek
 4. SEO strategie
 5. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende zes maanden om jouw website beter vindbaar te maken en je doelen te behalen.

Stap 3: SEO Service

Nadat we de strategie besproken hebben, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website-techniek, optimalisatie van de homepage en landingspagina’s, linkbuilding en de creatie van nieuwe webpagina’s en/of blogartikelen.

Afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt, zal ik elke maand de SEO van je website verbeteren. Ik begin met de optimalisaties en de creatie van pagina’s die de meeste impact zal maken. Dit is altijd afhankelijk van de staat van de website en zal dus per samenwerking verschillen. 

Maandelijks ontvang je een transparant overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en links en bespreken we de voortgang.

  SEO pakketten

  Voor elk budget is een SEO pakket beschikbaar. Over het algemeen geldt: hoe groter het pakket, hoe meer ik voor je kan doen. En dus: hoe meer resultaat! Een losse opdracht of afwijkend pakket is ook mogelijk. Neem contact op om jouw project te bespreken.

  Waarom SEO uitbesteden aan Steef The Brave?

  Nou, omdat ik een supergoede SEO specialist ben! Ik ben enorm op de hoogte van hedendaagse SEO en behaal uitstekende resultaten voor mijn klanten én mijn eigen website. 

  Mijn uurtarief is – ten opzichte van concullega’s en SEO bureau’s – zeer scherp. Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik geen nutteloze overhead kosten en heb ik volledig de controle over elk project. Zo worden je uren zeer effectief besteed.

  Ook communiceer ik transparant over de uitgevoerde werkzaamheden en resultaten en doe ik niet aan shady blackhat tactieken.

  En helemaal handig: ik werk vanuit Den Bosch! Zit jouw bedrijf ook in Den Bosch of omgeving, dan kunnen we snel schakelen.

  zoekmachine optimalisatie uitbesteden

  Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

  Petra van Alphen

  Saliance

  Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

  Jan Hofman

  NPS Duurzaam

  Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

  Op zoek naar een ervaren specialist voor zoekmachine optimalisatie in Den Bosch? Vul in onderstaand formulier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.