Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je bedrijf gaat als een speer! Maar in de zoekresultaten is daar helaas nog maar weinig van te zien. Waarom toont Google die vervelende concurrenten wél en jouw website niet? Tijd voor zoekmachine optimalisatie!

zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO?

seo-vs-sea

Miljoenen mensen in Nederland gebruiken dagelijks zoekmachines als Google om de antwoorden op hun vragen te vinden. Zoekmachines beantwoorden deze vragen door een overzicht met webpagina’s te tonen die volgens hen het best antwoord geven.

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik dat jouw website de vragen van potentiële bezoekers beantwoordt en dat de antwoorden hoog in Google vertoond worden.

Om dit voor elkaar te krijgen verbeter ik de website-techniek, gebruikservaring en content en worden links naar de website gegenereerd.

Lees verder:

Mijn SEO-diensten

SEO is een breed vakgebied. Wil je je complete SEO uitbesteden of heb je alleen wat ondersteuning nodig?

Alles-in-één SEO-abonnement

Online vindbaarheid verbeteren voor een vast bedrag per maand

Om van SEO écht een succes te maken moet je er continu mee bezig blijven. Ik begin met een SEO-strategie, voer een zoekwoordenonderzoek uit en onderzoek de concurrentie. Daarna voer ik verbeteringen door in je website, schrijf nieuwe SEO-teksten en maak SEO-landingspagina’s. Ondertussen optimaliseer ik verder en doe ik ook nog aan linkbuilding voor je!

SEO-kickstart

Eenmalige SEO-optimalisatie van je gehele website

Je hebt al een toffe website, maar deze wordt nog niet zo goed gevonden in Google. Wil je jouw website in één keer helemaal SEO-proof maken? Ik onderzoek je website en branche, voer verbeteringen door, maak nieuwe SEO-landingspagina’s en schrijf SEO-webteksten. Zo is jouw website er in één keer klaar voor! Eventueel kan je daarna door met een SEO-abonnement.

SEO-strategie

Voor de doe-het-zelvers die een plan van aanpak nodig hebben

Wil je zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie maar weet je niet waar te beginnen? Vraag dan een SEO-strategie aan. In een overzichtelijk document op maat vertel ik je precies wat jij moet doen om jouw posities in Google te verbeteren.

SEO-webteksten

Teksten voor SEO-landingspagina’s

Ben je alleen op zoek naar een ervaren SEO-tekstschrijver voor nieuwe webteksten of blogartikelen? Op basis van strategisch gekozen en geplaatste zoekwoorden zorg ik dat bezoekers én zoekmachines jouw teksten begrijpen en waarderen.

SEO-proof WordPress website

Volledig geoptimaliseerde WordPress website

Heb je een hopeloos ouderwetse website, maar zie je er tegenop om tienduizenden euro’s stuk te slaan op een nieuwe met een of ander onhandig CMS? Think again! Mijn WordPress websites zijn super gebruiksvriendelijk en helemaal SEO-proof.

SEO resultaten

SEO case: 900% organische groei in 1,5 jaar

Voor een softwareontwikkelaar uit Den Bosch ben ik aan de slag gegaan met SEO. Het doel was om hoge posities voor relevante zoektermen te genereren. En dat is gelukt!

Waarom SEO uitbesteden aan Steef The Brave?

Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik weinig onnodige overhead kosten. Doordat ik kennis heb van alle aspecten van SEO en de volledige controle over elk project heb, kan ik doelgericht en effectief te werk gaan.

Door deze factoren is mijn uurtarief zeer scherp. Uiteraard is het aantal uren wel afhankelijk van de branche waar jouw bedrijf zich in bevindt, de huidige staat van je website en de tijd waarin je een gewenst resultaat wil boeken.

Wil je je SEO uitbesteden en ben je benieuwd wat zoekmachine optimalisatie kost? Neem dan contact met me op!

SEO uitbesteden

Wat klanten zeggen

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer aanvragen dan ooit tevoren!

Jan Hofman

NPS Duurzaam

Heel fijn om samen te werken met een SEO specialist die geheel zelfstandig met kwalitatief goede content komt. Zelfs in niches waar hij zelf geen expert in is, heel knap! Goede content voor een eerlijke prijs.

Joris van der Wijst

Impact Ondernemers

Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

Petra van Alphen

Saliance

Sinds afgelopen maand werk ik samen met Steef. Hij schrijft blogs voor ons én hoe. Ik lever onderwerpen aan en hij schrijft deze SEO-wise. De samenwerking verloopt soepel: snel schakelen, duidelijke structuur in schrijfproces en leuke eigen inbreng in de onderwerpen die ik aanlever. Zeker weten een aanrader!

Samuel Karremans

Brunel

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Vragen over SEO, mijn werkwijze of mijn SEO-diensten? Vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.